FIETSEN & GOLFEN

FIETSEN IN DE OMGEVING VAN VERA PLAYA

Het achterland van Vera Playa en de daarbij aansluitende streek van Tabernas zijn uiterst geschikt voor rustige en golvende fietstrippen en bieden zowel mogelijkheden om vlak als heuvelachtig te rijden.  Meer landinwaarts kunnen heuvels tot 700 meter à 1000 meter hoogte beklommen worden en meer landinwaarts zelfs tot 2000 meter hoogte.

Heerlijk fietsen in Andalusië … elke dag een andere etappe, een nieuw landschap, een kersverse uitdaging. Kortom: een ideale ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning. 

Meer lezen over Fietsen in de omgeving van Vera Playa, klik dan HIER.

 

FIETSEN IN DE OMGEVING VAN MAZARRON

Bij het land Spanje denkt u natuurlijk aan een zonnig klimaat. Dat is juist, de Costa Calida heeft gemiddeld 320 dagen zon per jaar.

Zodra de temperaturen gaan zakken in Nederland, hebben vele wielerliefhebbers de wens om te kunnen trainen in een zonnige omgeving. Spanje is dan hèt fietsland bij uitstek.

Er heerst hier een Mediterraan subtropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C, met warme, maar milde zomers (28-32°C) en zachte winters. Ideaal om te fietsen.

Meer lezen over fietsen in de omgeving van Mazzaron, klik dan HIER.

GOLFEN IN DE OMGEVING VAN VERA PLAYA

De regio beschikt over enkele van de beste golfbanen in Spanje. Deze golfbanen onderscheiden zich door de omgeving waarin ze zijn aangelegd zoals bijvoorbeeld de Desert Springs Golf Club in Cuevas del Amanzora, zo’n 10 minuten rijden van de villa. Dit is de eerste woestijnachtige golfbaan in Europa. 

Een andere golfbaan in de directe omgeving is Club Marina Golf Mojacar. Deze baan is gelegen op 200 meter van het strand in Mojacar. De baan bestaat uit twee delen waarbij u bij de eerste 9 holes uitkijkt over de Mediterrane Zee en de volgende 9 holes over de Sierra Cabrera.

Meer lezen over golfen in de omgeving van Vera Playa, klik dan HIER.

LIGGING VERA PLAYA

LIGGING MAZARRÓN