HET WEER EN KLIMAAT

De Costa Cálida is een klein paradijs met milde temperaturen. Door het bergachtige achterland wordt dit gebied beschut tegen de wind waardoor de temperaturen het gehele jaar aangenaam te noemen zijn.

Er heerst een Mediterraan subtropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C, met warme, maar milde zomers (28-32°C) en zachte winters.

Lees meer...

FIETSEN IN DE OMGEVING VAN MAZARRON

Bij het land Spanje denkt u natuurlijk aan een zonnig klimaat. Dat is juist, de Costa Calida heeft gemiddeld 320 dagen zon per jaar.

Zodra de temperaturen gaan zakken in Nederland, hebben vele wielerliefhebbers de wens om te kunnen trainen in een zonnige omgeving. Spanje is dan hèt fietsland bij uitstek.

Er heerst hier een Mediterraan subtropisch klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 18°C, met warme, maar milde zomers (28-32°C) en zachte winters. Ideaal om te fietsen.Zowel op de racefiets als mountainbike, kun je in de omgeving van onze Villa een 10-tal route’s vinden. En natuurlijk kunt u ook uw eigen route rijden. Alles is mogelijk, vrij vlakke wegen of paden. Zelfs route’s welke u naar een hoogte tot 1500 meter brengen zijn binnen een afstand van 25 km van de villa mogelijk.

Hier een aantal links naar diverse fietsroutes op de weg:

 

Hierbij een aantal Mountainbike routes:

 

LIGGING MAZARRÓN