FIETSEN IN DE OMGEVING VAN VERA PLAYA

Het achterland van Vera Playa en de daarbij aansluitende streek van Tabernas zijn uiterst geschikt voor rustige en golvende fietstrippen en bieden zowel mogelijkheden om vlak als heuvelachtig te rijden.  Meer landinwaarts kunnen heuvels tot 700 meter à 1000 meter hoogte beklommen worden en meer landinwaarts zelfs tot 2000 meter hoogte.

Heerlijk fietsen in Andalusië … elke dag een andere etappe, een nieuw landschap, een kersverse uitdaging. Kortom: een ideale ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning. 

In Vera Playa vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan. Er heerst een bijzonder microklimaat dat met heel milde temperaturen het fietsen en/of trainen zeer aangenaam maakt. Het wegennetwerk is in een perfecte staat en het appartement is prachtig gelegen , op korte afstand van een fietsenwinkel waar men racefietsen (of MTB) kan huren 

Het is een streek waar men zowel vlak, licht heuvelend als in de cols kan fietsen. De vele profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen die hier al gefietst hebben zijn er unaniem van overtuigd dat dit één van de mooiste en rustigste fietsregio's van Spanje is.

LIGGING VERA PLAYA