GOLFEN IN DE OMGEVING VAN VERA PLAYA

De regio beschikt over enkele van de beste golfbanen in Spanje. Deze golfbanen onderscheiden zich door de omgeving waarin ze zijn aangelegd zoals bijvoorbeeld de Desert Springs Golf Club in Cuevas del Amanzora, zo’n 10 minuten rijden van de villa. Dit is de eerste woestijnachtige golfbaan in Europa. 

Een andere golfbaan in de directe omgeving is Club Marina Golf Mojacar. Deze baan is gelegen op 200 meter van het strand in Mojacar. De baan bestaat uit twee delen waarbij u bij de eerste 9 holes uitkijkt over de Mediterrane Zee en de volgende 9 holes over de Sierra Cabrera.

Op een afstand van 15 minuten van Vera bevindt zich de Cortijo Grande Club de Golf in de plaats Turre. Deze baan is gelegen aan de voet van een berg en wordt omgeven door vele fruitbomen (citroen en sinaasappel).

In Valle del Este ligt de Valle del Este Golf Club welke is verkozen tot een van beste 25 golfbanen van Spanje. De moeilijkheidsgraad van deze baan ligt iets hoger zodat het zelfs voor de geoefende golfer een uitdaging is om op deze baan te spelen.

LIGGING VERA PLAYA